Tvorba a zavedení HACCP, interní audity

V souladu s požadavky Codex Alimentarius na zavedení systému HACCP provedeme všechny kroky důležité pro tvorbu a zavedení systému ve vaší výrobě:

  • Sestavení týmu HACCP
  • Popis produktu
  • Identifikace očekávaného použití
  • Sestrojení výrobního diagramu
  • Odsouhlasení výrobního diagramu za provozu na místě výroby
  • Analýza nebezpečí ve výrobě
  • Určení kritických kontrolních bodů
  • Stanovení kritických mezí pro každý kritický kontrolní bod (CCP)
  • Stanovení postupů sledování na všech CCP
  • Stanovení nápravných opatření
  • Stanovení ověřovacích postupů
  • Zavedení dokumentace a provádění záznamů

Proč si myslíme, že může být pro vaši organizaci přínosem svěřit vytvoření systému HACCP, jeho zavedení do výroby, provozování a údržbu právě nám:

  • systémy HACCP vytváříme nepřetržitě od roku 1997, kdy byly uzákoněny jako povinné v potravinářské výrobě ČR
  • pokrýváme celé spektrum odvětví od pěstitelů a distributorů ovoce a zeleniny a chovatelů hospodářských zvířat se složkou živočišné výroby, přes potravinářské výroby všech druhů potravin až po uvádění potravin na trh v podobě maloobchodního prodeje, prodeje v nadnárodních řetězcích i formou stravovacích služeb všeho druhu
  • pracujeme u klienta – nevytváříme systémy od počítače z tepla kanceláře, řešíme projekty přímo ve výrobách, na provoze
  • individuální přístup je pro nás rozhodující a nejvíce se podílí na funkčnosti zavedeného systému
  • na každém stupni naší práce zachováváme ke klientovi loajalitu, mlčenlivost a diskrétnost informací navenek i v rámci organizačních složek klienta
  • po ukončení projektů zůstáváme našim klientům k dispozici, všem jsme ochotni nabídnout trvalé poradenství a spolupráci
  • trvale vzděláváme naše pracovníky a personálně se certifikujeme dle aktuálních potřeb odvětví